Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie, 2012

Suruceni are Miss

“Miss Suruceni” – unul dintre concursurile dedicate promovării frumuseţii feminine   se desfasoara pentru prima data in Suruceni, cu perspectiva de a deveni o traditie. Pentru titlu de Miss Suruceni  în consurs au intrat 10 finaliste curajoase şi frumoase, care au defilat in toata splendoarea. Fetele au dat dovadă de inteligenţă, feminitate şi nu în ultimul rând de atitudinea de luptătoare.   De la evenimnet nu au  lipsit artistii autohtoni care au dat culoare serii. Ionel Istrati si Catalina Rusu au cintat in pauza.  Cele 10 fete cu varste cuprinse intre 15 si 23 de ani s-au pregatit aproape doua luni pentru marele concurs. Au facut sport, repetitii de dans, sesiuni foto si schimbari de look.  Ideea de Miss Suruceni a venit din partea unei domnisoare de doar 19 ani, Cristina Panico a muncit extrem de mult pentru realizarea proiectului propus. Dupa trei ore de concurs a fost aleasa cea mai frumoasa. Natalia Trigub in varsta de 23 de ani, a devenit pr

Sensul vieţii

Dacă vrei să uiţi de probleme, nevoi, rutina de zi cu zi - făţi puţin timp pentru copii...... Vezi lumea altfel, asa cum o văd ei curată, cu oamnei buni şi sinceri...... pentru că lumea  de azi (mai ales tinerii) sunt prea egoişti, vulgari, nepoliticoşi etc etc etc.... Cînd mergi la o gradiniţă - te înconjoara o mulţime de copii vrei nu vrei simţi din prima clipă dragostea lor şi stii că nu te iubesc pentru ceva anume dar pur si simpu. Vorbesc cu tine de parca vă cunoasteţi de mult timp şi aţi fi cei mai buni prieneni. Te încarcă cu atitea emoţii pozitive pe o luna întreagă..... Sunt aşa dulci.

Ziua naţională a vinului

Vin de tot felul alb, roşu, roz.... Expoziţia de la Moldexpo de ziua naţională a vinului a fost vizitată de o mulţime de oamnei care se înbulzeau la pavilioanele frumos amenajate, dar spre uimirea lor trecerea era interzisa, vinul era contra plată, fapt ce ia nemulţumit pe petrecăreţi.  Dar e sărbătoare şi putem scoate din buzunar ceva bani, cel puţin odata în an ne permitem, spun oamenii.  Chiar şi aşa vinul se turna în cantităţi industriale. De la sărbatoare nu au lipsit şi activitatile artistice.... muzică, dansuri  VIN - veselie ca la moldoveni :) Conform tradiţiei, în cadrul sărbătorii sunt premiaţi vinificatorii care au obţinut succese deosebite pe parcursul ultimului an.